3 Aplikasi percuma IPhone patuh Leader yang bekerja untuk anda

3 Aplikasi percuma IPhone patuh Leader yang bekerja untuk anda

Maklumat peribadi pesakit adalah amat penting kepada profesional penjagaan kesihatan. Bukan sahaja profesional penjagaan kesihatan perlu menjaga pesakit-pesakit mereka, mereka juga perlu mengekalkan privasi pesakit-pesakit mereka seperti yang ditentukan oleh mudah alih insurans kesihatan dan privasi Akta (Leader) diluluskan oleh Kongres Amerika Syarikat pada tahun 1996. Leader pensijilan telah menjadi sebahagian yang sangat penting dalam profesion penjagaan kesihatan. Kepentingannya, digabungkan dengan populariti dan kegunaan telefon pintar seperti Apple iPhone, telah membawa kepada kemunculan aplikasi Leader yang diperakui yang boleh memudahkan tugas anda sebagai seorang profesional penjagaan kesihatan.

1. DocBookMD adalah aplikasi yang cekap dan mudah yang membolehkan anda mencari dan berhubung dengan ahli-ahli Persatuan Perubatan tempatan dan farmasi berhampiran rumah anda. Ia membolehkan anda mencari melalui pangkalan data DocBookMD bagi pakar-pakar perubatan sama ada melalui nama atau melalui kepakaran perubatan. Pangkalan data tersebut mengandungi maklumat nombor, alamat, laman web dan telefon rumah dan pejabat. Anda juga boleh bawa peta yang menunjukkan di Pejabat kemasukan yang tertentu. Pangkalan data DocBookMD juga dilengkapi dengan senarai farmasi tempatan. Pengguna juga boleh mencipta senarai kegemaran doktor dan farmasi untuk lebih ruangan penerimaan maklumat mereka sendiri dan menghantar maklumat berkaitan pesakit kepada mana-mana pelanggan DocBookMD lain dalam masyarakat anda. Ambil perhatian bahawa anda mestilah menjadi ahli Persatuan Perubatan yang telah mendaftar dengan DocBookMD untuk menggunakan aplikasi ini.

2. Dengan iTranscribe, anda tidak perlu tunggu sehingga anda sampai ke pejabat anda untuk menghantar dictations atau transkripsi. Aplikasi ini bertukar iPhone anda ke Dictaphone bebas tangan yang lengkap dengan mengedit fungsi yang membenarkan anda pilih dan menghapuskan bahagian-bahagian, memasukkan rakaman dan tambah rakaman yang sedia ada melalui eas intuitif, yang menggunakan antara muka suara. Fail imlak kemudiannya akan dihantar ke pelayan TSVi, Inc. bagi transkripsi melalui WiFi atau 3G melalui pelanggan FTP selamat patuh Leader SSL terbina dalam. Jika iPhone anda entah bagaimana kehilangan sambungan semasa imlak yang meng-upload, Terdapat satu ciri resume supaya anda tidak perlu untuk meng-upload file imlak keseluruhan sekali lagi. Itranscribe boleh dimuat turun dan digunakan sebagai perakam suara secara percuma, tetapi jika anda ingin meng-upload file pengecaman anda ke pelayan TVSi anda perlu untuk melanggan Perkhidmatan transkripsi mereka.

3. Prosedur Tracker adalah sebuah aplikasi yang sangat berguna yang membolehkan pengguna untuk mengesan prosedur perubatan bagi cukup banyak khusus mana-mana. Aplikasi ini boleh membantu profesional perubatan yang mahu untuk mengesan mereka prosedur di jalankan dan juga boleh menjadi alat yang tidak ternilai untuk pelajar dan pakar perubatan. Prosedur Tracker telah terbina dalam pangkalan data yang merangkumi kepakaran sedozen termasuk Perubatan Dalaman, electrophysiology, perubatan kecemasan, gasteroenterology, skim/onc, persisian/intervensyen kardiologi, Nefrologi, Pediatrik, bronkitis, dan rheumatolgy. Aplikasi ini juga membolehkan anda masukkan mengkaji maklumat pesakit dan prosedur cepat, menyimpan nota penemuan anda, menambah kepakaran tersuai anda sendiri dan prosedur dan menyesuaikan ia mengikut anda bekerja di hospital dan attendings yang anda kendalikan.

Dengan ini percuma iPhone apps dengan Leader Sijil penuh kini boleh didapati di kedai aplikasi Apple, anda boleh menghidupkan Apple iPhone anda ke lebih daripada sekadar telefon tetapi Penolong mudah alih yang selamat dan swasta yang sentiasa dikunjungi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *