3 Anti teknik intuitif untuk menyelamatkan hubungan anda

3 Anti teknik intuitif untuk menyelamatkan hubungan anda

Ianya bukan mudah untuk menyelamatkan hubungan. Anda sakit, Datuk, hilang dan tidak tahu apa yang perlu dilakukan. Setiap satu daripada kawan-kawan anda mempunyai idea yang berbeza tentang apa yang anda boleh lakukan untuk mendapatkan kembali bersama-sama. Tetapi tidak kira apa yang anda baca atau dengar, ada sentiasa ketakutan itu satu langkah yang salah akan menyebabkan anda kehilangan orang yang anda suka selama-lamanya.

Ini anda?

-Setiap lagu di radio yang membuat anda menangis
-Hilang selera makan
-Makanan keselesaan makan gemuk
-Memanggil mereka beberapa kali sehari
-SMS dan email sentiasa
-Sentiasa memeriksa e-mel dan mel suara untuk melihat jika mereka dipanggil
-Tinggal di rumah supaya anda tidak terlepas panggilan
-Obsessing tentang mengapa mereka benar-benar meninggalkan anda
-Perasaan yang tertekan
-Ingin mengintip mereka
-Endlessly rehearsing apa anda perlu berkata
-Endlessly rehearsing apa yang anda akan mengatakan jika anda bertemu mereka

Ini adalah di mana ia semakin tegas… Sering kali, perkara yang merasakan “Kebanyakan” adalah hanya bertentangan: Tempahan salah perkara yang perlu dilakukan.

Jika anda mati untuk memanggil, melangkah jauh dari telefon.

Jika anda merasa seperti mencurah hati anda keluar, kekal tenang.

Ini mungkin kelihatan benar-benar salah. TETAPI, mereka telah terbukti berulang kali untuk benar-benar membantu memulihkan bahkan hubungan yang seolah-olah putus-asa.

PERTAMA anda harus menerima bahawa anda telah dipecahkan. Saya telah tiada dan saya tahu ini boleh menjadi sangat sukar untuk dilakukan. Percayalah, anda mungkin akan sedikit pertempuran Dalaman sebelum anda mampu untuk melakukannya kerana anda takut menerima rehat sehingga menjadikan ia kekal. Ini adalah tidak benar!

Sebab utama anda mesti menerima perpecahan adalah memberi bekas anda masa dan ruang yang kecil untuk anda terlepas. Mereka juga mungkin marah atau kecewa dengan anda pada masa ini… terutamanya jika anda telah telah mendesak mereka untuk kembali bersama-sama.

NEXT: Memotong semua komunikasi. Dan saya maksudkan semua komunikasi.

Saya tahu anda berfikir saya telah hilang fikiran saya sekarang, tetapi berpegang kerana teknik ini benar-benar berkesan. Ia bukan sahaja membantu anda menerima perpecahan tetapi juga menunjukkan bekas kekasih anda anda tidak benar-benar OK dengan masa rehat sehingga.

Kini mereka boleh menjadi tertanya-tanya atau berminat hanya untuk mengetahui apa yang sedang berlaku. Bilik-bilik ini juga mempunyai masa untuk mendapatkan lebih sebab mereka berbuka dengan anda.

Ruangan ini juga boleh menjadi sangat menyegarkan apabila ia datang kepada kesihatan mental anda sendiri. Bukan sahaja ia akan membantu anda berfikir dengan jelas, tetapi pencariannya semua komunikasi juga menetapkan anda untuk langkah seterusnya.

Akhirnya, merancang acara meaningul di mana anda boleh sambung semula dengan bekas kekasih anda. Ini mungkin Pusat sekitar sesuatu yang membawa kembali kenangan atau ia boleh menjadi sesuatu yang anda sentiasa mahu lakukan.

Titik adalah, berborak dan kemudian dari masa ke masa anda boleh benar-benar jatuh cinta lagi dan hidup bahagia selama-lamanya!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *