2012 Nubuatan, 2012 penyelesaian dalam “super kod-kod rahsia kehidupan,” oleh besar Berjemur.

2012 Nubuatan, 2012 penyelesaian dalam “super kod-kod rahsia kehidupan,” oleh besar Berjemur.

“Super kehidupan rahsia kod,” adalah keluaran juju hari oleh pengarang besar matahari yang membentangkan “Kod-kod kehidupan” kepada pembaca, yang penulis mendakwa akan membantu mereka untuk menyambung ke alam semesta dan menangkis akibat bencana yang mengancam untuk menyelubungi manusia dan bumi. Buku ini bermula dengan satu akaun peribadi oleh Great matahari tahun beliau Cari rohani dan mesyuarat itu pada tahun 2005 dengan charismatic yang rohani memahami bernama G. rakan, yang muncul sebagai tiba-tiba hilang, meninggalkan matahari yang besar untuk meneruskan hidupnya. Berikutan mesyuarat itu matahari yang besar diperolehi terkenal sebagai penyembuh spiritual dalam hak sendiri, membantu banyak untuk mencari jalan yang betul dalam hidup mereka dan mendapat Kesihatan, kebahagiaan dan kejayaan dalam pilihan avocation dan hubungan peribadi mereka.

Semasa bahawa matahari yang besar adalah pertemuan dengan rakan G. beliau mempelajari banyak bencana alam yang akan menyerang dunia seperti yang diterangkan oleh matahari yang besar, setiap satu daripada bencana yang telah berlaku tepat seperti G. rakan berkata mereka akan. G. rakan digalakkan matahari yang besar untuk membuat sebuah filem yang bertajuk 2012, dan beliau juga memberi amaran tentang bencana yang akan berlaku sepanjang tahun tersebut, di penghujung kalendar kiraan panjang maya. Dalam kata-kata hebat matahari:

“Apabila rakan G disebut apa yang akan berlaku pada 2012, saya fikir ia adalah terlalu awal untuk risau. Tetapi sekarang saya sedar bahawa orang harus reevaluate hidup mereka dengan serta-merta dan memikirkan proses-proses kritikal yang perlu diambil untuk melindungi bumi kita dan menjadikan dunia ini tempat yang lebih baik.”

Walaupun besar matahari tidak pernah dibuat filem, lain 2012 telah dihasilkan. Seterusnya, beliau memutuskan untuk menulis buku dan ada kod rahsia yang beliau percaya akan membantu manusia menyambung semula ke alam semesta dan berpotensi mengelakkan bahaya yang mengancam untuk menelan kami dalam masa terdekat; termasuk apa-apa bahaya seperti bencana alam, peperangan, pemanasan global dan pencemaran alam sekitar.

Isi buku ini adalah huraian kod rahsia itu, diselang-selikan dengan cerita-cerita peribadi mengenai orang-orang yang telah menggunakan kod dalam kehidupan mereka dan seterusnya berpengalaman peningkatan ketara dalam kesihatan mereka atau kesihatan orang yang tersayang. Di beberapa tempat dalam buku, matahari yang besar membentangkan teknik-teknik meditasi yang orang boleh gunakan untuk menyambung kepada alam semesta, dan pada masa-masa dia memberi nasihat tentang hidup, pemakanan Feng shui, penyediaan rumah dan lain-lain perkara yang praktikal.

Walaupun buku ini mungkin akan diklasifikasikan sebagai nasihat kerohanian, buku ini sectarian. Jalan besar matahari rohani menyegarkan tumpuan di sini dan sekarang. Nasihat beliau ini bertujuan membantu mencipta kebahagiaan dan kejayaan dalam pekerjaan, kerjaya, hubungan dan keluarga dan tidak direka untuk mendorong pengalaman duniawi yang lain. Apabila dia bercakap semua tentang dunia kerohanian, beliau menggunakan contoh-contoh yang diambil daripada Kejuruteraan, fizik dan teknologi yang moden untuk menjelaskan bagaimana semua manusia akan bersambung ke alam semesta. Matahari yang hebat menulis bahawa dengan menyambung semula kepada alam semesta, menggunakan kod-kod rahsia beliau, lelaki boleh berpotensi hidup bencana di masa depan. Beliau menjelaskan sebab-sebab ini kenyataan yang kuat dalam penjelasan yang diberikan dalam bab-bab dalam buku beliau yang berbeza.

Selepas kisahnya pengenalan dan pembentangan kod, yang bersama-sama mengambil empat pertama bab-bab buku penulis menyala, dalam Bab 5, bercakap tentang kuasa mengelakkan pendedahan negatif yang ditemui dalam makanan, persekitaran muzik dan orang. Dalam Bab 6 dia menunjukkan bahawa kehidupan adalah kompleks dan orang-orang yang ingin mendapat manfaat daripada teknik-teknik yang beliau menawarkan mesti bekerja dengan bersungguh-sungguh apabila menggunakannya. Dalam Bab 7, matahari yang hebat bercakap tentang keajaiban dan kebaikan yang datang dari matahari. Pada akhir Bab beliau membentangkan satu latihan yang boleh digunakan oleh orang yang mengisi diri dengan tenaga yang hebat yang eminates dalam Bab 8, 9,11, 12 dan 13 Berjemur dikenakan ajaran-Nya kepada situasi praktikal banyak dalam kehidupan, termasuk kehidupan sehari-hari, perkahwinan, pemakanan, rumah dan pernafasan.

Pendekatan kaunseling rohani, yang terdiri daripada mengenal pasti punca masalah, besar matahari adalah mengingatkan Sigmund Freud. Walau bagaimanapun, matahari yang besar adalah cepat untuk menunjukkan bahawa beliau bukanlah seorang doktor dan pendekatan beliau untuk membantu orang ramai kembali kepada kesihatan berbeza yang dia nasihat menyesali kesilapan masa lalu dan membuat cadangan untuk peningkatan termasuk tenaga alam semesta imbibing mengamalkan Feng shui, pengambilan diet yang sihat, mengelakkan negatif dan amalan-amalan tambahan yang tidak dijumpai dalam ajaran-ajaran yang Freud.

Dalam Bab 10, Great matahari menceritakan bagaimana ajaran beliau akan hanya akan menguntungkan orang yang terbuka kepada keupayaan untuk membantu mereka dan beliau menunjukkan titik Nya dengan sebenar kisah hidup seorang lelaki yang mempunyai kekurangan untuk permulaan iman dalam cadangan beliau. Dalam Bab besar 14 matahari menerangkan pengalaman mistik yang peribadi di mana beliau meningkat kepada dunia sumatif dan melihat visi bencana dahsyat yang bumi mungkin menghadapi pada masa akan datang kerana lelaki yang penuh sarat berteknologi memisahkan lagi dan lagi dengan alam semesta semulajadi. Dalam Bab 15, matahari yang besar menawarkan galakan tambahan dan latihan tambahan yang pembaca beliau boleh menggunakan untuk menyalurkan tenaga matahari dan alam semesta dalam kehidupan peribadi mereka. Dalam Bab akhir, 16, penulis perintahkan pembacanya untuk mula menggunakan amalan sekarang.

Buku ini mengandungi lampiran yang terdiri daripada Surat-surat peribadi daripada penulis kepada pemimpin-pemimpin dunia, kepada pemimpin-pemimpin agama, kepada orang-orang yang membeli buku beliau dan malaikat. Hebat matahari bahasa dalam Surat-surat dalam sangat keras kerana beliau memberi amaran tentang semakin buruk yang mungkin datang dalam masa terdekat jika manusia terus mencemarkan atmosfera planet dan memusnahkan bumi. Tulisan-tulisan hebat matahari jauh dari sanguine dan surat beliau kepada pemimpin-pemimpin agama, amaran hukuman drastik dari alam semula jadi jika mereka terus berdiri antara kawasan pilihan raya mereka dan alam semesta, yang meningkat ke tahap caustic polemic mengingatkan lewat Mark Twain.

Tidak seperti sesetengah buku yang menyampaikan nasihat kerohanian, satu ditinggalkan dengan tanggapan bahawa buku ini adalah tentang orang-orang yang sebenar dan dihalakan kepada orang yang nyata, orang-orang yang seriouisly yang bergelut untuk berjaya dalam hidup dan hidup dalam dunia teknologi moden. Ini adalah orang-orang yang memerlukan satu cara untuk mengekalkan hubungan mereka ke alam semesta dan tidak diseret ke dalam bahan yang toksik sampingan kami hidup moden yang kompleks, yang bukan sahaja racun badan kita, tetapi juga usaha kita untuk berjaya dalam mencari satu mate, membentuk hubungan, berkahwin, mempunyai yang memenuhi kehidupan keluarga dan kejayaan ekonomi. Fokus pada hidup yang sebenar dan pembentangan penyelesaian untuk masalah sebenar dan perjuangan adalah rayuan buku, kerana cerita-cerita menarik mengenai individu-individu yang jarang berlaku, terutama rakan G. dan Great matahari.

Jika anda sedang mencari sebuah buku yang mempunyai jawapan kepada rahsia-rahsia hidup, tetapi tidak berat atau ponderous, ini merupakan pilihan yang sesuai.
Kod-kod rahsia hidup Super

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *