20 Alasan untuk meyakinkan pasangan anda untuk melakukan hubungan seks

20 Alasan untuk meyakinkan pasangan anda untuk melakukan hubungan seks

Jika anda berhadapan dengan pilihan bersetubuh atau mendapat rehat selepas seorang gila yang pencapaian hari, dan anda akan condong ke arah mendapat tidur malam yang baik yang anda perlu tahu bahawa anda mungkin akan hilang daripada mengenai peluang untuk menurunkan berat badan, meningkatkan sistem imun anda, mendapatkan muda, meningkatkan IQ anda, meningkatkan mood anda dan memanjangkan jangka hayat anda. Dan ini bukan senarai lengkap faedah mempunyai hubungan seks. Berikut adalah sebab-sebab yang 20 mengapa anda harus melakukan hubungan seks lebih kerap.

1. Jika anda melakukan hubungan seks sekurang-kurangnya dua kali seminggu, anda akan melihat sekurang-kurangnya 5 tahun lebih muda. Ini telah ditemui oleh para penyelidik Inggeris yang berbanding pasangan yang melakukan hubungan seks secara kerap dan pasangan sama umur yang lebih suka mengelak hubungan seks. Pasangan yang kerap bersetubuh kelihatan jauh lebih muda daripada umur sebenar mereka, manakala orang-orang yang menentang seks memandang usia mereka di best. Terdapat hanya satu Penafian walaupun, supaya badan dan jiwa untuk menjadi muda anda perlu melakukan hubungan seks dengan pasangan seks yang tetap yang anda mengambil berat tentang daripada tidur.

2. Bersenam di katil adalah alternatif yang menyenangkan untuk pencapaian bersenam di gimnasium. Terdapat satu kajian yang dilakukan oleh Profesor Itali Bruno Fabbri membuktikan bahawa 26 minit mempunyai hubungan seks dengan climaxing pada akhir membakar semua kalori yang anda mengambil dengan makan pizza untuk seluruh! Beliau menumpukan kajian keseluruhannya berasingan untuk cip dan hamburger yang membuktikan bahawa kalori yang terkandung di dalam makanan segera ini boleh dineutralkan oleh ciuman Perancis 53 minit. Walaupun usaha-usaha lelaki itu terpakai kepada unhook kilocalories 18 rakaman coli. Kami mengesyorkan unhooking ia dengan gigi anda kerana senaman mudah rahang ini membakar 86 kilocalories segera.

3. Hormon serotonin dan oxytocin yang dihasilkan semasa orgasme membantu menyingkirkan insomnia. Kedua-dua hormon ini mempunyai kesan kegiatan dan bertindak sebagai pil tidur yang besar. Ini menjelaskan mengapa moans khayal dan kebahagiaan dengan cepat digantikan dengan bernafas tetap tidur.

4. Malangnya, dengan usia, lelaki ragu untuk melakukan hubungan seks, yang terlalu buruk kerana kehidupan seks tetap benar-benar membantu lelaki untuk mengekalkan potensi, tinggal dalam keadaan yang baik dan mempunyai mood yang baik.

5. Bad mood juga merupakan sebab untuk melakukan hubungan seks. Semasa hubungan seks endorphin dikeluarkan, yang merupakan hormon yang merangsang mood baik dan yakin persepsi dunia sekitarnya. Itulah sebab mengapa seks mengurangkan tekanan dan meningkatkan mood anda. Kesan-kesan endorphin yang akan didarabkan dengan serotin hormon, kortisol dan dopamine, yang secara aktif melawan kemurungan dan menyebabkan keghairahan after-sex.

6. Kulit wanita yang aktif seks adalah lancar dan kedudukan. Kehidupan seks yang tetap meningkatkan pengeluaran collagen protein, iaitu unsur yang meningkatkan metabolisme kulit, melembapkan kulit dan menjadikan permukaan yang licin dan baldu. Anda tidak melihat wajah seorang wanita yang aktif seks yang diliputi dalam jerawat, kemungkinan besar mereka telah dilupuskan oleh hormon progesteron, tahap yang secara langsung kaitan dengan bagaimana seks aktif anda akan.

7. Ternyata bahawa wanita yang menikmati memberi seks oral mempunyai kehamilan yang lebih mudah dan menyeronokkan berbanding wanita yang lebih suka tradisional cara berjimak. Terdapat satu eksperimen yang dilakukan oleh saintis Australia 100 wanita, yang mana keputusannya bahawa hubungan intim yang tetap sebelum kehamilan dan terutamanya seks oral membantu sistem imun wanita digunakan untuk rakan Syarikat sperma. Lagipun, kebanyakan ketidakselesaan sepanjang sembilan bulan mengharapkan disebabkan oleh perjuangan sistem imun ibu dengan badan asing atau janin. Walau bagaimanapun, jika suami dan isteri di badan “disampaikan secara” banyak di tahap oral seks, tubuh wanita adalah lebih cenderung untuk menerima “tetamu” baru tanpa menyebabkan sebarang isu.

8. Lelaki hormon pheromones menormalkan keseimbangan hormon wanita. Mingguan sebahagian bahan ini menghapuskan sebarang keabnormalan kitaran haid.

9. Keluar semua sedatif yang diketahui jantina adalah yang paling selesa dan sihat. Semasa klimaks mengendurkan otot-otot intensif kontrak yang membawa kepada kelonggaran yang mutlak. Pada masa ini orang tidak hanya benar-benar melegakan secara fizikal tetapi juga mental. Ini adalah betul-betul sebab mengapa orang-orang yang mempunyai kehidupan seks yang memuaskan adalah lebih mesra dan kandungan daripada orang-orang yang menjauhi keseronokan seks.

10. Seks dengan orang yang anda suka adalah ubat yang hebat terhadap Migrain. Ia pasti membantu wanita Amerika mengikut satu kajian yang dijalankan oleh saintis Illinois 50 wanita seks aktif yang mengidap Migrain. Keempat setiap daripada mereka mempunyai pengurangan ketara sakit kepala selepas hubungan seks setiap dan setiap wanita yang kelapan telah sakit kepala hilang sepenuhnya.

11. Berikut adalah nasihat yang asal pelajar-semasa peperiksaan masa melakukan hubungan seks dengan lebih kerap, dan jika anda adalah tunggal pada masa yang kemudian sekurang-kurangnya melancap! Ia telah mendapati bahawa peredaran darah dalam badan kita mencapai kelajuan yang maksimum pada puncak orgasme yang. Diperkayakan oksigen darah sampai semua organ tubuh termasuk otak dan justeru orgasme setiap meningkatkan tahap IQ anda. Di samping itu seksual senaman merangsang aktiviti hipotalamus yang mengawal fungsi sistem hormon bersama-sama dengan ingatan dan pembelajaran Pusat. Oleh itu self-satisfying bahkan pada malam-malam panjang cramming untuk peperiksaan meningkatkan tahap penumpuan anda dan meningkatkan memori.

12. Seks adalah pencegahan terbaik radang prostat dan kanser, kedua-duanya membawa kepada penurunan keupayaan seksual lelaki. Pancutan yang biasa bagi seorang lelaki yang bukan sahaja menyeronokkan ketika puncak syahwat, tetapi juga dengan mengosongkan kelenjar prostat, itulah keadaan yang diperlukan untuk mengekalkan kesihatan.

13. Ghairah dan berahi wanita yang sering menikmati keseronokan seks sangat cenderung untuk mempunyai perut rata yang sesuai, yang tidak akan dilupakan sejak pergerakan zakar dalam faraj dan kontraksi otot ketika puncak syahwat adalah senaman yang baik untuk perut anda. Otot-otot pelvis yang kuat bukan sahaja mengekalkan abs anda dalam bentuk yang besar, tetapi juga anda kembali. Oleh itu “bersenam” katil menggantikan mana-mana Diet.

14. Seks adalah besar bahan perangsang sistem imun. Orang-orang yang melakukan hubungan seks sekali atau dua kali seminggu mempunyai 30% lebih banyak sel-sel imun yang dihasilkan daripada orang-orang yang seks pasif, maka kesimpulan yang seks boleh melindungi bayi daripada mendapat sakit. Walaupun terdapat satu snag kepadanya, mempunyai hubungan seks terlalu kerap sebaliknya mengurangkan bilangan sel-sel imun.

15. Jika anda tiba-tiba datang dengan sakit gigi yang merebut pasangan anda dan tarik dia ke katil. Seks adalah penawar yang berkesan untuk sakit gigi. Kuasa penyembuhan adalah disediakan oleh hormon kebahagiaan-Endorfin, yang dihasilkan dalam kuantiti yang besar semasa seks. Selain meningkatkan keseronokan seksual enamel gigi dan gusi kerana seks meningkatkan peredaran darah dan oleh itu darah mengalir ke rongga mulut.

16. Semasa seks tahap hormon estrogen dalam badan wanita meningkat sebanyak dua kali. Manfaat daripada kuantiti yang meningkat adalah jelas. Pertama sekali, kemungkinan menghidap osteoporosis, terlalu kerapuhan tulang, mengurangkan. Kedua, hormon ini menjejaskan sistem kardio-vaskular dan memperbaiki keadaan kulit. Dan ketiga, estrogen secara drastik mengurangkan tahap kolesterol dalam darah.

17. Menurut kepada kardiologi di seluruh dunia, seks mencegah penyakit jantung. Satu kajian di salah satu hospital di Amerika Syarikat menunjukkan bahawa 65% dari pesakit-pesakit yang dihantar ke hospital dengan isu-isu hati sama ada telah diabaikan seks sepenuhnya atau tidak mendapat sebarang kepuasan daripadanya. Keputusan yang sama telah diperolehi dalam kajian dengan lelaki yang menjalani serangan jantung. Hampir separuh daripada mereka yang mengalami masalah di katil dan banyak daripada mereka mengalami mati pucuk. Tetap seks adalah satu senaman yang baik untuk otot jantung.

18. Seksual aktif orang hidup lebih lama lagi daripada orang-orang yang malas seks. Inilah kesimpulan yang diambil oleh British saintis yang mengkaji sekumpulan orang 45 hingga 49 tahun umur selama lebih 10 tahun. Ia ternyata bahawa risiko perpisahan dengan kehidupan mereka adalah dua kali lebih rendah bagi orang-orang yang melakukan hubungan seks sekurang-kurangnya dua kali seminggu, manakala jarang seksual intercourses Malangnya tidak memanjangkan hayat pada semua. Terdapat satu lagi pemerhatian bahawa mereka – mereka yang mempunyai selera seks yang baik dan akan berkahwin juga hidup lebih lama, dan berkahwin adalah satu keperluan yang wajib untuk panjang umur sama pentingnya sebagai seks.

19. Ahli psikologi mencadangkan seks sebagai alat komunikasi. Bahasa badan memuaskan keperluan psikologi orang untuk berkomunikasi, meluahkan pelbagai seluruh sensasi – keenness, kasih sayang, kepercayaan, Keselamatan.

20. Di samping itu, jika anda mempunyai seks, anda akan tidak menembak perang, tidak twiddling ibu jari anda, tidak merosakkan penglihatan anda duduk di hadapan komputer, tidak berlawan dengan anda penting lain, tidak makan makanan segera, tidak cluttering paru-paru anda dengan tembakau, dan sebagainya, senarai mungkin tidak berkesudahan.

Jadi, dengan semua ini dalam fikiran, Apakah rancangan anda untuk malam ini?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *