2 Sebab untuk melihat satu Medium (dan secara pelik yang hidup anda yang mungkin tidak pernah akan sama)

2 Sebab untuk melihat satu Medium (dan secara pelik yang hidup anda yang mungkin tidak pernah akan sama)

Apakah sebab-sebab untuk melihat seorang psikik? Adakah ia semata-mata untuk hiburan… atau Adakah benar manfaat dan kelebihan untuk membuka minda, badan dan semangat kepada tanggapan bahawa sesungguhnya terdapat perkara-perkara yang kita tidak faham yang berlaku di dalam dunia? (Dan bahawa kita mungkin mempunyai beberapa kawalan ke atas juga!) Atau, tanggapan itu melihat psikik yang, atau sederhana yang mempunyai sebarang nilai sebenar yang bodoh yang hanya diperdaya dan mudah ditipu memilih untuk percaya?

Dalam artikel ini, saya akan menggambarkan 2 faedah yang sangat spesifik untuk melihat satu medium psikik yang ramai orang tidak pernah benar-benar berfikir, dan mengapa tidak kira apa yang anda percaya sekarang, anda mungkin mahu mempertimbangkan juga.

1-Membaca sederhana yang tulen boleh sangat yang penyembuhan pengalaman

Sebagai hakikatnya, orang-orang yang melihat Medium psikik, dan mempunyai pengalaman yang positif, hampir selalu sembuh pada beberapa tahap dari kesedihan yang berkaitan dengan kehilangan yang tersayang. Manfaat ini akan jadi dramatik, bahawa sesetengah saintis dan penyelidik sebenarnya menuntut faedah jangka panjang melihat yang sederhana berbanding dengan lain-lain terapi kesedihan bagi orang-orang yang tersentuh oleh kematian. (dengan tempat-tempat seperti Institut Windbridge di Arizona dan lain-lain yang mendakwa bahawa faedah yang BEGITU mendalam, mereka boleh satu hari membawa kepada syarikat-syarikat insurans yang benar-benar meliputi Lawatan ke medium untuk melegakan kesihatan mental – Bolehkah anda bayangkan?)

2 – Banyak laporan orang jauh psikik yang lebih banyak pengalaman pada mereka sendiri, selepas melihat sederhana dalam diri

Dalam erti kata lain, ia boleh dianggap sebagai pembukaan kepada pembangunan keupayaan psikik sendiri, atau sebagai menarik belakang langsir yang, atau skrin… yang pernah dibuka, membolehkan anda untuk “melihat” sifat sebenar realiti dalam keseluruhan cara berbeza. (dengan meningkatkan kesedaran tentang banyak lagi yang benar-benar “keluar tiada” yang anda tidak pernah sedar sebelum) Mengapa tidak ini seolah-olah berlaku? Terdapat banyak teori-teori… Saya tidak pasti yang mana satu yang saya percaya. Sebagai contoh – selepas pengalaman kematian yang berhampiran, ramai orang seolah-olah laporan kebolehan psikik yang memuncak juga. Kita tahu itu HAPPENS, kita tidak tahu mengapa… :-)

Akhir sekali… dan mungkin paling bermakna, ia seolah-olah mengurangkan ketakutan kematian sama sekali. Medium psikik, yang boleh menyampaikan kepada anda dengan 100% yakin bahawa orang yang anda sayangi hidup… adalah cara terbaik untuk mengurangkan sendiri takut mati, hanya kerana anda lebih cenderung untuk percaya bahawa kehidupan anda sendiri akan berterusan selama-lamanya, dalam perjalanan yang sama!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *