14 Berat Tips untuk orang yang Greediest di luar sana

14 Berat Tips untuk orang yang Greediest di luar sana

Mari kita menjadi jelas pada satu perkara: Terdapat tiada kekurangan berat nasihat sana. Tips, kaedah-kaedah, alat, mitos, rahsia, penyelesaian atau mukjizat. Bila-bila masa yang anda lihat, pilihan adalah 470jenis. Siri artikel ini akan meliputi perkara utama 105, merentasi 11 kategori – dari pilihan makanan untuk keluar makan taktik, kesilapan yang paling teruk, keinginan-pengurangan, alat yang terbaik, dan lain-lain.

Pakar-pakar kesihatan, pemakanan dan kecergasan telah meminta kepada kedudukan pilihan ini. Jika anda sedang mencari untuk membetulkan, Maaf yang mudah, tidak boleh membantu anda di sini. Apa anda akan menemui sebaliknya, taktik profesional dipersetujui menjadi cara terbaik untuk menurunkan dan terus off kg ini untuk seumur hidup sihat.
Memasak: Bagaimana untuk Kurangkan berat di dapur

Kami menyenaraikan tujuh dapur tips di sini. Kuali yang mengungguli senarai-hitam dengan margin yang gemilang. Pemanis tiruan undian yang bawah mengecewakan sebagai strategi penurunan berat badan.

1. Grill, stim, Bakar atau gelombang mikro makanan anda daripada menggoreng.
2. Ikut peraturan “sayur-sayuran ½, ¼ protin, karbohidrat ¼ atas pinggan anda”.
3. Makan buah-buahan yang keseluruhan daripada minum jus buah-buahan.
4. Menggunakan herba dan rempah ratus untuk flavour menu dan bukannya sos yang berlemak.
5. Menggantikan bahan-bahan lemak penuh dengan rendah lemak orang-orang yang bila-bila masa yang mungkin.
6. Masak dalam cecair bagi menggantikan minyak.
7. Menukar dari gula halus untuk pemanis tiruan.

Helah dan pintasan

Mengecilkan skala bahagian anda! Mengundi pilihan utama oleh pakar-pakar. Ini satu keperluan, bukan silap mata. Strategi yang fewest itu? Meletakkan makanan anda di atas pinggan biru, sebagai contoh, pada tangga bawah longgokan – ia adalah terlalu jelumatan tidak realistik.

1. Bahagian anda mengecilkan skala
2. Jika anda minum, mempunyai sekurang-kurangnya tiga hari yang berturut-turut yang bebas daripada alkohol selama seminggu.
2(Tie). Menipu mata anda dengan menggunakan pinggan salad untuk menu dan bukannya pinggan makan malam; satu gelas yang tinggi bukannya satu stumpy.
4. Elakkan makanan “putih” yang halus, seperti roti putih.
5. Dapat melihat apa yang anda makan: makan dari mangkuk atau pinggan daripada makan di luar Beg atau balang.
6. Makan sebelum berparti untuk mengelakkan yang terdorong oleh pemberian peluang makanan.
7. Biru adalah penahan selera, mengelilingi diri anda dengannya.

Melakukan sesuatu yang setiap hari dan secara beransur-ansur, ia menjadi sifat kedua. Oleh itu, ia masuk akal sempurna untuk mengambil kaedah yang paling berkesan dan menjadikan mereka sebahagian daripada kehidupan kita sehari-hari.

“Masa hari untuk melaksanakan yang terbaik adalah apabila anda boleh melakukannya dan senaman paling baik adalah salah satu yang anda suka dan boleh lakukan secara tetap.”-Tim Crowe, pakar diet & pemakanan Sains pensyarah

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *