12 Tips cepat untuk bayang-bayang Mata

12 Tips cepat untuk bayang-bayang Mata

Solek yang adalah penting untuk melihat selesai sebagai pakaian yang anda pakai, hakikat bahawa ia benar-benar adalah jauh lebih penting. Kami semua wanita Kedidi yang telah tidak memberikan bagaimana memohon bayang-bayang di mata. Tetapi saya juga pernah melihat wanita yang tahu bagaimana untuk menggunakannya dengan betul dan mereka kelihatan sehingga, dan indah. Anda tidak mahu seorang wanita? Sudah tentu – dan kita akan mendapatkan atas beberapa tips, supaya berbuat demikian.
Berita baik – meletakkan bayang-bayang mata anda adalah tidak tepat sangat sukar sekali. Ini adalah benar-benar hanya perkara untuk mencari teknik yang betul dan mencari anda dan gaya peribadi anda. Jangan bimbang jika ia mengambil masa sedikit cuba untuk mendapatkan ia betul. Semak tip-tip berikut:
1.
Sentiasa memohon satu lapisan asas mata anda membuat pipi lain. Tenaga kerja yang longgar, atau anda boleh menggunakan asas kawasan mata. Ini juga memberikan anda pelet yang baik untuk bekerja dengan.
2.
Campuran, kisar, kemudian kisar sedikit. Saya tidak boleh stres ini cukup. Cuba satu eksperimen. Campuran satu mata, kemudian gunakan berus dan memohon dengan mata yang lain. Anda akan serta-merta tahu apa yang saya maksudkan, dan jangan lupa untuk kisar lagi.
3.
Jika anda mahu mata dramatik, bayang-bayang mata berus, celup ia ke dalam air, maka bayang-bayang, kemudian memohon. Ini memberikan warna yang lebih mendalam, lebih dramatik.
4.
Jika anda mempunyai mata biru, memakai ungu, violet, taupe, kelabu, biru dan hitam. Warna-warna yang ‘ funky ‘ termasuk fuchsia, turquoise dan silver.
5.
Jika anda mempunyai mata hijau, pakai ungu violet, hutan hijau, warna coklat, khaki dan a. Funky termasuk lampu hijau, emas, purple dan jelas.
6.
Jika anda mempunyai mata coklat, memakai, champagne, tembaga, coklat, apricot, khaki dan beige. Warna-warna yang ‘ funky ‘ termasuk royal blue, tangerine, tangan merah jambu.
7.
Semua orang boleh pakai yang navy blue, blue serbuk, dan arang. Warna menyeronokkan termasuk Perak.
8.
Memohon naungan yang ringan untuk sudut dalaman mata, untuk menggambarkan dalam mata anda dan kelihatan lebih muda.
9.
Jika anda ingin mata anda dengan penggunaan warna sudut dalaman dan naungan yang gelap berhampiran Pusat mata lebih besar.
10.
Amalkan sehingga anda dapat aplikasi Sains bayang-bayang di mata. Jika anda mendapat yang baik, yang membentuk akan kelihatan lebih semula jadi dan canggih.
11.
Hanya terpakai untuk bayang-bayang gelap kelopak mata, garisan bulu mata untuk lipatan kelopak mata ini. Terpakai bawah naungan sederhana di bawah lipatan kelopak mata bagi tulang dahi.
12.
Serlahkan di sepanjang tulang dahi. Ini menjadikan ciri-ciri yang menonjol dalam hal ini secara semulajadi dan indah.
Jadi ada anda mendapatkannya. Dengan tips yang terbaik pada apa yang kita sudah tahu bagaimana untuk memohon bayang-bayang mata akan kelihatan seperti yang terbaik.
Jangan lupa bahawa semasa mengamalkan semua langkah-langkah yang perlu diambil untuk menyedari bahawa apa kerja terbaik untuk anda. Amalan semata-mata, amalan dengan rakan-rakan, atau jika ia adalah lebih mudah untuk bertanya kepada orang lain dan pendapat.
Dan satu perkara lagi. Jika anda membuat keputusan muda mencari krim anti-kedut muka anda, anda boleh membuat untuk semua yang anda akan jadi lebih baik.
Jadi ia pergi, dan anda akan menerima yang indah dengan serta-merta!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *