100% Pembesaran zakar semulajadi senaman yang bekerja

100% Pembesaran zakar semulajadi senaman yang bekerja

Lelaki yang tidak terkira banyaknya yang tidak gembira dengan saiz zakar mereka mengambil langkah-langkah yang penting mempertingkatkan ia. Banyak orang telah mencuba menggunakan krim, pil dan herba tambahan dalam usaha untuk memperbesarkan bahagian Anatomi lelaki mereka. Walaupun beberapa telah memperolehi keputusan yang baik, beberapa lelaki mendakwa bahawa penyelesaian jenis ini mempunyai kesan-kesan sampingan yang boleh mengganggu dan juga berisiko. Beberapa berasa seperti senaman pembesaran zakar akan menjadi alternatif yang lebih baik.

Krim boleh menyebabkan kawasan yang gatal dan telah tidak menunjukkan cara-cara untuk berjaya meningkatkan saiz aci. Pil dan suplemen herba mempunyai keupayaan untuk mempengaruhi organ-organ dan telah membawa kepada mati pucuk di kalangan lelaki yang pelbagai. Banyak juga telah melaporkan bahawa penggunaan suplemen herba ini mempunyai induced banyak lelaki mempunyai isu-isu hati dan pelbagai pelbagai kesihatan lain berkaitan masalah.

Kerana berisiko-kesan sampingan kebanyakan penyelesaian-penyelesaian ini, lelaki yang ingin membesarkan kemaluan lelaki mereka memilih untuk menggunakan dan mengikuti rutin senaman pembesaran. Terdapat banyak kaedah menjalankan batang zakar, dan orang-orang telah melaporkan melihat pertumbuhan selepas mengikuti teknik-teknik untuk beberapa bulan sehingga dua inci.

Satu kaedah yang melibatkan penggunaan exerciser yang zakar, juga dirujuk sebagai sebuah stretcher zakar. Ini adalah alat yang digunakan untuk meningkatkan saiz batang zakar yang. Aci yang melekat kepada tulang pubic, dan kerana bahagian faraj mengembang, ligamen yang melampirkan kemaluan ke tulang pubic terbentang, membuat aci yang lebih lama. Kaedah ini akan meningkatkan panjang, tetapi tidak lebar.

Di samping itu anda boleh meniru aktiviti stretcher yang zakar menggunakan tangan anda. Hanya dengan regangan kawasan kemaluan untuk sepuluh hingga dua puluh atau begitu minit setiap hari, anda akan mendapat manfaat yang sama seperti jika anda menggunakan stretcher zakar yang. Malah, ini akan membuat ia mudah bagi kebanyakan orang yang ingin bermula dengan proses tanpa berlengah-lengah. Anda hanya perlu tangan anda termasuk kawasan peribadi untuk melaksanakan latihan.

Satu lagi kaedah membesarkan Anatomi lelaki dipanggil belon. Ini adalah strategie yang boleh meningkatkan kedua-dua panjang dan lebar. 1st, kemaluan anda perlu benar-benar lembut dalam perintah untuk memulakan. Anda mesti urut lengkap kawasan kemaluan untuk meningkatkan aliran darah. Ini termasuk paha dalaman anda ditambah betina anda.

Kerana kemaluan anda menjadi tegak, anda terus urut. Apabila anda sudah bersedia untuk ejaculate, anda harus berhenti menjalankan oleh memerah kepala zakar anda. Ini, jelas sekali, mengambil banyak amalan kerana ia adalah sukar bagi lelaki untuk Sarjana. Juga tidak ada banyak maklumat mengenai keselamatan di strategie ini. Tindakan ini, di sisi lain, dikatakan membina peredaran darah dalam zakar, yang menyebabkan zakar untuk mendapatkan lebih besar.

Ia adalah sentiasa yang terbaik untuk melaksanakan banyak kajian sebelum mencuba mana-mana senaman pembesaran zakar ini. Walaupun ia tidak melibatkan penggunaan krim atau pil, anda mahu untuk pastikan anda tidak akan melakukan aktiviti yang boleh menjadi tidak selamat. Sentiasa menggunakan pertimbangan yang baik apabila menentukan mana senaman tambahan zakar adalah selamat untuk anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *