10 Ubat-ubatan semula jadi untuk mengubati penyakit Lyme

10 Ubat-ubatan semula jadi untuk mengubati penyakit Lyme

Ubat-ubatan yang organik untuk merawat penyakit Lyme termasuk kucing Berkuku, Ekinasea dan juga ginseng, kudzu, lentinan, likuoris, maitake, clover merah, scutelleria, ginseng Siberia dan St. John’s wort.

Penyakit Lyme boleh menjadi penyakit yang sangat menjengkelkan dan juga boleh mengakibatkan kemusnahan tidak terutamanya Bilakah kiri dirawat. Doktor hanya perlu menetapkan mangsa penyakit Lyme dengan antibiotik. Tapi satu juga boleh mempercepatkan pemulihan dari penyakit ini dengan mengambil sesetengah ubat organik yang berkesan bersama-sama dengan preskripsi pakar perubatan.

Berkuku kucing

Berkuku kucing mempunyai kuasa untuk memberi rangsangan sistem imun, oleh itu, ia telah lama digunakan sebagai rawatan tradisional. Mengambil 2,000 mg ubat organik ini setiap hari. Walau bagaimanapun, Jangan gunakan herba ini khusus jika anda hamil atau kejururawatan.

Ekinasea dan ginseng

Bersama-sama memakan Ekinasea dan ginseng menguatkan hasil masing-masing. Mereka berfungsi dengan meningkatkan keupayaan sel pembunuh semulajadi badan di dalam melawan merosakkan mikroorganisma seperti bakteria dan virus dalam badan. Bukan sahaja jangkitan utama dilayan, tetapi juga orang-orang yang mungkin berlaku kemudian. Hanya mengambil rasa Ekinasea yang berdasarkan arahan yang dicetak pada label yang. Dan minum teh ginseng dengan membiarkan sudu teh meresap dalam secawan air suam. Setiap hari satu cawan yang minum. Manakala anda perlu mengambil Ekinasea mengikut arahan pada label dan ginseng setiap hari, anda tidak perlu untuk membawa mereka bersama-sama di dalam masa yang sama. Walau bagaimanapun, anda tidak boleh mengambil jenis ubat-ubatan organik ini jika anda telah lupus, gejala-gejala artritis reumatoid atau penyakit-penyakit autoimun yang lain. Kudzu Kudzu boleh melegakan kekejangan otot pada bahagian leher dan menghadapi keputusan yang mempunyai penyakit Lyme kronik. Mengambil miligram sepuluh jenis herba ini tiga kali setiap hari.

Lentinan

Herba ini khusus mempunyai keupayaan untuk mengurangkan demam dan keletihan dan juga mengaktifkan sel-sel kulit T-Pembantu. Sel-sel T-Pembantu ini adalah sel-sel Sistem Pertahanan yang membasmi bakteria merbahaya dan virus dalam badan. Menentukan daripada doktor dos yang jenis serbuk herba ini.

Likuoris

Likuoris berkesan menghalang kesan-kesan yang neurologic dari mendapat lebih buruk, serta meningkatkan emosi fatigability. Mengambil tablet glycyrrhizin 800 miligram setiap hari selama enam minggu dengan empat belas hari daripada antara setiap pusingan. Tetapi Elakkan ubat herba ini jika anda mempunyai tekanan darah tinggi, glaukoma dan penyakit-penyakit yang berkaitan dengan hormon estrogen termasuk kanser payudara, payudara fibrocystic atau endometriosis.

Maitake

Jenis herba ini boleh merangsang fungsi sistem imun dan sekali gus melegakan jangkitan. Mengambil herba semulajadi ini 3 kali setiap hari pada dos 500 rniligram tablet setiap.

Clover merah

Clover merah dikenali sebagai sangat berkesan dalam membersihkan darah daripada jangkitan. Ikuti arahan dalam mengambil ekstrak mengikut apa yang ditulis pada label.

Scutelleria

Scutteleria adalah herba yang biasa digunakan dalam proses perubatan Cina yang konvensional kerana kemampuannya untuk memusnahkan virus dan bakteria dengan berkesan. Membawa 2,000 mg ubat-ubat herba ini tiga kali setiap hari. Tetapi jika anda kini sedang mengalami cirit-birit, bertahan mengambil ubat-ubatan ini sehingga kembali gerakan usus yang biasa.

Ginseng Siberia

Ginseng Siberia mempertingkatkan perasaan tertekan dan fungsi Sistem Pertahanan. Mengambil dos yang betul mengikut garis panduan pada label.

St. John’s wort

Herba khusus ini juga mempunyai keupayaan untuk meningkatkan tekanan mental, dan juga melegakan kerengsaan apa-apa yang akan hadir. Mengambil SKM 900 herba ini setiap hari.

Ia adalah penting bahawa anda mendapatkan penjelasan daripada doktor berlesen pertama sebelum mengambil sebarang ubat-ubatan herba ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *