10 Tips bagaimana untuk meleperkan perut anda

10 Tips bagaimana untuk meleperkan perut anda

Jadi jika anda sudah bosan dengan crunches atau jika anda tidak mendapat hasil yang anda inginkan, kemudian Baca kerana kami mempunyai beberapa untuk mengejutkan tips untuk dapatkan perut yang bernilai memaparkan pada musim panas. Jadi di sini adalah beberapa tips bagaimana untuk meleperkan perut anda. Satu soalan yang seseorang perlu bertanya diri sendiri adalah, bagaimana boleh saya menghilangkan lemak di perut?

10 Tips yang akan mengecut lemak perut anda:

1. Berhenti Stressing & tenang ke bawah: terlalu banyak tekanan boleh menyumbang kepada perut atau potbelly yang. Tekanan meningkatkan tahap kortisol. Kortisol adalah “hormon tekanan” yang seolah-olah mengarahkan lemak kepada kami mid-section atau perut. Ia meningkatkan gula dalam darah dan tekanan darah orang-orang, dan ia akan mengurangkan tindakbalas imun anda. Adakah anda ingin tahu lebih lanjut dan bagaimana untuk mengurangkan stres? Untuk mengekalkan tahap anda yang rendah, cuba teknik pengurangan tekanan ini 5-10 minit. Oh, pastikan anda mencari tempat yang tenang dan selesa untuk duduk dan kemudian mengambil beberapa nafas sedalam yang perlahan. Fokus dan bermeditasi di dalam perkataan, bagaimana pula “satu” kepada diri sendiri dan terus nafas.

Petua bonus: Pergi berjalan pantas. Melakukannya sekali atau dua kali sehari.

2. Berpaling dari alkohol: wain dengan makan malam mungkin faktor mengenai perut. Salah satu sebab untuk ini adalah bahawa alkohol yang cenderung untuk meningkatkan orang kortisol, dalam giliran menyebabkan satu peningkatan lemak sekitar perut anda.

3. Masukkan api, berhenti merokok: Adakah anda tahu bahawa perokok cenderung untuk mempunyai lebih banyak lemak perut berbanding perokok? Adakah anda tahu bahawa kortisol hormon tekanan seolah-olah menjadi satu isu di sini juga? Berhenti Merokok, dan tempoh masa jumlah perut lemak sebenarnya berkurangan.

4. Serat adalah faktor utama: Bagaimana boleh saya menghilangkan lemak di perut? Makan lebih banyak serat yang besar bagi keseluruhan berat (dan pengisian yang), dan ia akan mengurangkan jumlah pengambilan makanan yang satu akan makan. Meneka apa? Ia juga menghalang sembelit yang boleh menyebabkan perut anda untuk bulge. Borang tetap, matlamat untuk 25 ke 38 – g serat sehari dengan makan lebih banyak bijirin, buah-buahan dan sayur-sayuran. Oh, satu dapat juga terlibat dalam suplemen serat, seperti Metamucil.

5. Minum air: sekarang Bahagian ini kebanyakannya berlaku kepada wanita. Bagi penyakit kembung, minum banyak dan banyak air. Ini akan benar-benar membantu curahan jauhnya yang kembung, dan tidak boleh menjadikannya lebih teruk. Oh, isteri saya memberitahu saya tentang ini. Jadi wanita ini adalah satu lagi cara untuk bertanya soalan ini kepada diri anda sendiri, bagaimana boleh saya menghilangkan lemak di perut?

6. Bagaimana kuat akan tulang: Osteoporosis, terutamanya di kalangan wanita boleh membawa pada tulang-tulang yang patah di satu tempat yang penting dalam badan anda, dan itulah tulang belakang, yang boleh menyebabkan anda untuk slump ke atas. Ini lebih pendek kawasan abdomen anda yang memberikan perut anda tiada tempat untuk pergi; Ya anda fikirkan, menjadi buncit! Ambil perhatian, jika anda berumur 50 lebih, ia adalah penting bahawa pengambilan kalsium anda sama 1,200 mg kalsium setiap hari daripada makanan yang anda makan dan/atau tambahan. Jika anda lebih muda daripada 50 daripada mg yang 1,000 sehari adalah boleh diterima.

7. Anda boleh mengatakan kardiovaskular: mendapatkan kadar jantung anda! Salah satu boleh melakukan semua senaman ab yang dia mahu; tetapi ia tidak melakukan sesuatu melainkan anda menghilangkan lemak yang menyembunyikan otot perut anda. Cara terbaik untuk melakukan ini ialah mula melakukan senaman aerobik selama 30 hingga 60 minit, lima kali seminggu. Jika anda tidak dapat lakukan lima kali seminggu, Adakah ia pada pajakan tiga kali seminggu. Ini mungkin mengambil masa yang lama tetapi ia akan berbaloi. Mendedahkan otot abdomen dengan mengurangkan lemak perut. Persoalannya lagi ialah, bagaimana boleh saya menghilangkan lemak di perut?

8. Perut, melipatkan: Adakah anda tahu bahawa anda boleh melipatkan di perut anda sebagai usaha? Ya anda boleh lakukannya sehingga ia menjadi selesa untuk anda, dan tidak lama lagi akan datang secara semula jadi. Hei, ianya seperti bernafas! Anda perlu melakukan ini-setiap peluang yang anda dapat. Hei, permulaan tabiat baru.

9. Faktor berat badan: menembak senaman berat dua atau tiga minggu. Gunakan budi bicara anda sendiri pada jumlah berat untuk menggunakan. Ambil perhatian: tidak lebih daripada melakukannya.

10. Senaman ab semasa latihan berat: Bilakah melakukan angkat berat senaman berdiri seberapa banyak yang mungkin kerana ini mendapat abs anda bekerja juga. Multitasking dalam kes ini adalah satu perkara yang baik! “Abs anda membantu mengimbangi dan penstabilan badan anda”. Menumpukan perhatian kepada mengetatkan abs anda dan mengekalkan postur yang baik. Oh, jangan tahan nafas anda ketika anda menjalankan prosedur ini.

Juga yang menyimpulkan kami 10 Tips bagaimana untuk Flatten perut anda dan bagaimana boleh saya menghilangkan lemak perut. Mengawasi untuk Tip-Tip tambahan apabila ia datang untuk mengurangkan perut lemak, sila layari laman web kami bagi artikel-artikel yang lemak di perut tambahan dan petua lemak perut.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *