10 Produk promosi yang paling lucu

10 Produk promosi yang paling lucu

Selalunya, produk promosi yang terbaik adalah mereka yang membuat orang ketawa. Mereka boleh menjadi alat yang bodoh atau kecil dan berkhidmat maksud sedikit atau tiada tetapi jika mereka berjaya menghimpunkan ketawa dari seseorang, mereka benar-benar bersikap amat berkesan mempromosikan produk. Lucu produk promosi kerja dengan baik dalaman dalam Syarikat. Anda boleh menggunakannya untuk promosi kakitangan dan insentif, untuk menunjukkan penghargaan untuk kerja-kerja yang dilakukan, atau untuk memberi ganjaran kepada pekerja untuk mencapai sasaran. Apabila menggunakan produk promosi yang lucu bagi pelanggan, jenaka yang harus jelas supaya tidak ada apa-apa salah faham anda intentionsâ promosi € “untuk dengan mudah membuat pelanggan anda mempunyai sebuah giggle. Berikut adalah senarai ringkas beberapa item-item promosi yang paling lucu sekitar:

1. Membaling bola penggera

Kebanyakan orang suka membuang jam penggera dinding apabila ia bangun anda tidur Kecantikan anda pada waktu pagi. Nah, sekarang anda boleh. Jam penggera ini lucu mati Bilakah anda membuangnya. Anda tidak perlu bimbang tentang berbuka dalam proses. Ia merupakan cara terbaik untuk memulakan hari perasaan menang dan tidak syak lagi, ia akan tampal senyuman di muka anda terlalu.

2. Pisang Peti

Produk promosi ini seolah-olah bodoh ini sebenarnya sangat berguna. Kes plastik keras yang melindungi pisang tunggal yang memastikan bahawa anda tidak perlu makan pisang yang bruised di tempat kerja atau di dalam kereta lagi. Kes ini direka supaya Tempahan Bersaiz purata pisang akan dimuatkan ke dalamnya. Ia mempunyai lubang pengudaraan yang kecil untuk memastikan bahawa buah-buahan tidak berpeluh dan buahnya masak serentak pramatang. Ini akan menjadi satu gimik yang sempurna bagi syarikat insurans di mana anda boleh menggunakan baris tag seperti, “jika ianya penting untuk anda, kami akan melindunginya.”

3. Nyanyian Elvis Mug

Rayuan pasti menjadi hiburan di Pejabat, cawan nyanyian ini akan musik anda dengan Elvis di “Cinta saya Tender.” Sempurna untuk apabila anda mempunyai hari yang benar-benar buruk di tempat kerja atau sekadar perlu untuk memeriahkan suasana pejabat. Untuk mengaktifkan nyanyian, hanya mengangkat cawan sensor cahaya-diaktifkan. Anda boleh link dalam cawan ke promosi hari Valentine, atau memberikan kepada pelanggan atau pekerja pada ulang tahun harijadi atau kerja-kerja mereka untuk membolehkan mereka tahu mereka dihargai. Anda boleh juga menggunakan ia sangat berkesan untuk melancarkan baru rasa coklat Panas, sebagai contoh.

4. Bola Golf telefon bimbit

Jika anda bosan memberi Golf Eksekutif yang membosankan golf Hadiah, Hadiah bodoh ini yang membuat mereka ketawa. Satu set tiga bola golf gimik yang berbeza akan memberi timbunan ketawa atas padang golf. Exploder ini hanya bertiup sehingga di awan serbuk apabila anda cuba memukul. Jet streamer bertiup keluar reben ke udara, dan unputtable yang tak pernah pergi lurus.

5. Kaki di pintu

Sedikit promosi produk tongue-in-cheek, inilah penyumbat pintu yang rumit untuk fesyen dalam bentuk kasut tumit tinggi yang berwarna terang. Menggunakannya untuk insentif jualan pejabat sebagai satu cara untuk mengatakan, “Dengan bekerja ke arah insentif ini, anda boleh lihat sendiri bergerak ke atas dalam dunia korporat.” Sebagai alternatif, anda boleh menggunakan ia untuk mengalu-alukan ahli kakitangan yang baru, terutamanya jika mereka adalah atas atau pengurusan pertengahan. Sering terdapat ketegangan apabila pengurusan baru dibawa masuk, dan beberapa jenaka yang halus seperti ini boleh membantu memudahkan peralihan.

6. Lucu muka pintu penggantung

Digunakan pada pintu bilik hotel, penggantung pintu muka lucu ini menggantikan tanda-tanda biasa membosankan “tidak mengganggu”. Penggantung ini mempunyai wajah yang menarik pelbagai ungkapan-ungkapan yang bodoh dan memastikan mendapat ketawa daripada yang paling serius dari pelanggan-pelanggan. Anda boleh menggunakan produk ini untuk mempromosikan pelbagai jenis Hadiah hospitaliti. Sebagai contoh, di hotel anda, anda boleh mempunyai kempen “tinggal untuk dua, mendapatkan malam ketiga percuma” di off-season anda. Anda juga boleh menjalankan promosi bersama dengan salah satu daripada pembekal-pembekal anda seperti mempunyai mesin kopi gourmet di dalam Bilik, atau yang jenis tuala dan linen. Anda tidak akan mengambil dari prestij produk dengan menggunakan jenaka, dan pelanggan akan pasti ingat promosi.

7. Swiggies

Sempurna kerana jika anda menjalankan kempen promosi kesihatan dan Kecergasan, Swiggies botol air yang anda tidak perlu membawa. Mereka hanya tali sekitar pergelangan tangan anda supaya anda boleh minum semasa anda berada di pergi, berlari, berjalan atau walaupun memandu. Mereka datang dalam warna-warna yang terang dan akan bekerja dengan sempurna untuk mempromosikan sukan minum, jus buah-buahan atau jenama air botol hadiah ikhlas. Mereka juga akan menjadi besar bagi membina pasukan korporat atau jika anda mempunyai Syarikat hari sukan.

8. Kartun yang berjenama pad tetikus dan hadiah-hadiah promosi

Mencipta kartun anda sendiri dan ia dicetak pada pad tetikus, sebagai contoh. Kartun boleh juga dicetak di atas barang-barang lain seperti cawan kopi, t-shirt, beg tote, dll. Gunakan ia untuk mempromosikan insentif jualan atau kempen khas dalam pejabat.

9. Gila pen

Di antara yang paling mudah tetapi paling berkesan mempromosikan produk, pen gila ini datang dalam pelbagai warna-warna yang terang dan mempunyai wajah-wajah lucu pada hujung. Wajah-wajah mempunyai mop rambut yang berwarna terang dan memakai ungkapan-ungkapan yang bodoh. Mereka boleh disesuaikan untuk hampir mana-mana kempen promosi.

10. Promosi uncang teh

Pernah ingin untuk mempunyai teh dengan selebriti? Nah, sekarang anda boleh. Caricatures-angka-angka popular berehat tepi cawan teh memegang beg teh di tempat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *