10 Idea perniagaan Kalis kemelesetan

10 Idea perniagaan Kalis kemelesetan

Walaupun berlaku kegawatan ekonomi, perniagaan terus mendapatkan dilakukan. Soalan adalah benar-benar sama ada atau tidak anda akan beralih minda anda kepada sesiapa jua yang memanfaatkan peluang daripada seseorang mangsa oleh angin peluang. Jika anda seperti kebanyakan orang, anda akan lebih suka beralih daripada suffer.

Berikut adalah beberapa tips bagaimana anda boleh mengenalpasti peluang-peluang perniagaan yang besar dan mula menggunakannya untuk hidup anda supaya anda boleh menikmati kejayaan kerana, bukan dalam pengurangan daripada, cabaran ekonomi hari ini.

• Lihat bagi industri-industri yang semua orang perlu tanpa mengambil kira keadaan ekonomi mereka

Dengan mengenal pasti industri yang memerlukan bantuan yang menyediakan perkhidmatan hari ke hari yang semua orang perlu – makanan, tempat tinggal, pakaian, keperluan sehari-hari rezeki, dan penjagaan kesihatan – anda mungkin akan menemui cara untuk mencari kerja atau mengenal pasti pasaran yang anda boleh berkhidmat dengan bakat anda.

• Mencari syarikat yang menawarkan produk-produk untuk menguruskan masa ekonomi yang sukar

Mencari syarikat yang membekalkan pekerja temp, mengendalikan perniagaan liquidations atau memberi keselesaan barang-barang seperti khidmat kaunseling. Mereka semua akan memerlukan bantuan untuk perniagaan tambahan yang mereka akan dibanjiri dengan.

• Cuba pembrokeran stok berlebihan melalui Tukar atau perdagangan

Bertindak sebagai penghubung di antara orang-orang yang ingin membeli inventori berlebihan dan orang-orang yang memilikinya. Jika anda membina rangkaian, anda boleh akhirnya mendapat beberapa perkara-perkara yang anda perlu terus dengan mudah.

• Menawarkan pendidikan, latihan semula, dan tunjuk ajar

Dengan orang-orang kerja, kadang-kadang dari industri yang tidak cergas kerana perubahan dalam teknologi, anda boleh menawarkan kelas-kelas yang berbayar yang membantu melatih semula tenaga kerja yang usang.

• Pakej produk anda sendiri dengan cara yang baru dan menarik

Jika anda sudah berada dalam perniagaan yang menjual produk, cuba penyertaan mereka dalam cara yang baru dan kreatif. Membuat kerja dengan anda lebih mudah, lebih lengkap, lebih mudah dan lebih cekap daripada bekerja dengan orang lain.

• Mewujudkan hubungan usahasama yang memberikan sinergi

Dengan bekerjasama dengan orang lain perniagaan agar kedua-dua pelanggan anda asas lebih nilai, anda berdua menang dan semua pelanggan-pelanggan anda menang juga.

• Menjadi perunding

Ramai orang yang boleh diberhentikan boleh kembali bekerja sebagai kontraktor bebas untuk majikan lama mereka. Ia dapat menjimatkan majikan manfaat kos dan anda sering boleh mengenakan bayaran lebih sejam daripada anda yang digunakan untuk mendapatkan dibayar melalui gaji

• Mendapatkan dalam talian

Untuk jumlah yang sangat kecil, anda boleh melancarkan sebuah laman web, menjual produk, mempromosikan Laman web anda dan mula menjana wang. Banyak orang ingin mencuba sesuatu yang baru pada masa-masa sukar – anda boleh menjual mereka apa yang mereka perlukan untuk membuat perubahan.

• Jangan lupa keperluan orang kaya

Individu yang mewah yang lebih banyak dalam bentuk wang tunai daripada hutang akan terbuka untuk mencari tawar-menawar yang hebat dan berterusan untuk hidup gaya hidup mereka. Mereka melihat pada masa ekonomi ini sebagai satu peluang untuk mendapatkan rendah. Anda boleh memenuhi keperluan itu.

• Melabur dalam anda dengan memulakan perniagaan anda sendiri

Dengan melabur dalam perniagaan anda sendiri, yang tertakluk kepada hawa nafsu seorang majikan yang boleh meletakkan anda mati, anda boleh memilih dan bukan nasib anda. Bu yang mewujudkan satu aliran pendapatan tambahan yang membolehkan anda pilihan, anda mempunyai lebih banyak kebebasan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *