10 Cara untuk mengambil keluar tag kulit

10 Cara untuk mengambil keluar tag kulit

Apabila tag kulit membangunkan pada bahagian-bahagian sensitif badan, majoriti daripada mereka yang terlibat berasa malu walaupun mereka tidak berbahaya. Satu perkara yang baik mengenai cara menghilangkan tag kulit adalah proses yang lebih ringkas serta kurang menyakitkan berbanding dengan penghapusan mol. Laman ini bercakap tentang beberapa cara berkesan yang mana anda boleh menghilangkan tag kulit.

Menjalankan pembedahan

Ini adalah salah satu cara yang paling berkesan untuk menghapuskan tag kulit. Prosedur dijalankan dengan pertama beberapa pembiusan setempat ke kawasan yang terjejas maka tag dikeluarkan oleh pencariannya itu dan luka ini dijahit atau dibakar. Kaedah ini adalah mahal dan juga sedikit menyakitkan walaupun ianya berkesan.

Guna Cryotherapy

Dengan cryotherapy, tag kulit yang beku dan sekali gus menyebabkan sel-sel dalam mati. Hasilnya, tag akan jatuh.

Menggunakan elektroterapi

Dengan elektroterapi, sel-sel juga terpaksa mati dengan cryotherapy tersebut tetapi dengan penggunaan elektrik.

Guna tampal bloodroot

Meletakkan jumlah yang kecil pes bloodroot tag kulit dengan bantuan sebuah Kumpulan bantuan. Walaupun pes bloodroot dianggap secara umum berbahaya untuk kesihatan kulit, ia adalah antara cara yang paling berkesan untuk menghilangkan tag kulit.

Comfrey penggunaan

Comfrey adalah salah satu herba yang terbaik yang menyembuhkan banyak penyakit kulit termasuk pembuangan kulit tag. Selain berkesan dalam menghilangkan tag kulit, comfrey adalah selamat dan tidak mempunyai kesan sampingan. Walaupun ia dianggap selamat, wanita hamil dan kanak-kanak harus mengelak daripada ia.

Gunakan bawang putih

Mentol bawang putih mengandungi ejen antikulat, antibiotik serta antivirus dan seterusnya berperanan secara berkesan menghilangkan tag kulit. Melindungi anda tag kulit sebiji mentol bawang putih semalaman dan keluarkannya di pagi hari. Ulangi prosedur yang sama selama tiga hari dan tag akan hilang.

Menggunakan kuku di Poland

Melindungi kulit tag dengan kuku Poland kira-kira tiga kali sehari. Jika diulang-ulang untuk beberapa hari, kaedah yang sangat berkesan dan tag akan jatuh.

Menggunakan minyak kastor

Minyak kastor merupakan salah satu remedi yang terkenal untuk menghilangkan tag kulit. Hanya Sapukan campuran minyak kastor dan soda penaik pada tag dibersihkan. Menjalankan proses yang sama untuk beberapa-beberapa hari sehingga tag jatuh ke.

Menggunakan cuka epal

Selain menghilangkan tag kulit, apple cuka sider penawar yang berkesan untuk keadaan kulit yang banyak. Rendam sehelai kain atau kapas bulu ke dalam cuka epal dan memohon pada tag kulit. Adakah ini sekurang-kurangnya tiga kali setiap hari sehingga tag akan terpadam.

Minyak pokok teh Usde

Minyak pokok teh adalah berkesan apabila ia datang untuk rawatan banyak keadaan kulit seperti jerawat dan kulit tag penyingkiran. Meletakkan beberapa titis minyak pokok teh yang bulu kapas dan urutan teliti tag. Prosedur yang perlu dilakukan tiga kali setiap hari dan tag akan jatuh selepas beberapa hari.

Mempunyai tag kulit tidak sepatutnya membuat anda suara seperti kaedah-kaedah yang digariskan secara ringkas di Laman ini akan sangat berkesan dalam menghilangkan tag kulit. Sila ikuti prosedur salah seorang daripada mereka dan anda akan dilakukan; anda boleh memilih untuk berjumpa doktor atau mengendalikan diri sendiri.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *