10 Cara Obamacare mengambil kebebasan anda

10 Cara Obamacare mengambil kebebasan anda

Lama Benny Franklin pernah berkata bahawa “orang sanggup menukarkan kebebasan mereka untuk Keselamatan sementara tidak layak dan akan kehilangan kedua-duanya.” Sekarang bahawa apa yang dipanggil “penjagaan kesihatan bil pembaharuan” telah diluluskan dan telah ditandatangani oleh Presiden, kami mula mengetahui apa sebenarnya dalam Rang undang-undang.

Ingat bahawa Pelosi, slip pembatalan untuk kira-kira sepuluh hari lalu berkata, “Kita perlu meluluskan rang undang-undang, jadi orang boleh lihat apa yang ada di dalamnya.”

Kurang daripada 20% daripada ahli 535 tersohor Kongres sebenarnya membaca mana-mana bahagian Rang undang-undang (dengan hampir 90% dari pembaca yang sedang Republikan), tetapi lagi mereka mengundi untuk sampah sistem perubatan yang terbaik di dunia, untuk suatu falsafah yang telah discredited di setiap tempat yang telah dibicarakan.

Mereka memilih untuk membuat ia wajib untuk semua orang di Amerika Syarikat untuk mengambil bahagian dalam sistem mereka yang sesat dan akhirnya bankrupting… kecuali Presiden dan diri mereka sendiri. Mereka dapat memastikan apa Obama dilabel “Pelan kesantaian.” Mereka dikecualikan diri daripada perlindungan yang sangat yang mereka memberitahu kami adalah “keharusan moral” (mengikut Washington Post).

Dan benar borang, mereka telah mula untuk demonize mereka yang mempunyai keberanian untuk menentang rancangan, kerana mereka benar-benar berfikir bahawa rakyat Amerika yang bodoh. (Tidak berfikir begitu? Cuba menonton Maher Rang undang-undang di HBO… atau Jon Stewart… ianya mantra mereka.) Dan senarai ini tidak akan lengkap tanpa bodoh pada MSNBC, diketuai oleh Keith Olbermann, Rachel Maddow dan Chris “Tingle” Matthews.

Jadi di sini adalah beberapa fakta dan akan datang lebih banyak keluar setiap hari, seperti Demokrat sebenarnya perlu menunjukkan undang-undang sepenuhnya, memandangkan ia telah menjadi undang-undang.

1) Katakanlah anda masih muda, dan tidak mahu insurans kesihatan. Anda akan memulakan satu perniagaan kecil dan perlu mengurangkan perbelanjaan, dan salah satu cara untuk berbuat demikian adalah untuk mengorbankan insurans kesihatan. tak mungkin. Anda perlu membayar $750 setiap tahun untuk “keistimewaan.” (Seksyen 1501)

2) Anda masih muda dan sihat dan ingin membayar insurans yang menggambarkan status tersebut? Tiada dadu. Anda perlu membayar premium yang meliputi bukan sahaja anda, tetapi juga lelaki yang merokok tiga pakej sehari, minuman segelen whiskey dan makan lemak ayam dari lantai. (Seksyen 2701)

3) Anda ingin membayar kurang premium, dengan membeli insurans yang mempunyai jangka hayat, atau had-had tahunan pada perlindungan? Tidak boleh lakukan. Penanggung insurans kesihatan akan dilarang menulis sesuatu polisi. (Seksyen 2711)

4) Mengatakan anda seperti polisi yang lebih murah, kerana ia tidak meliputi penjagaan pencegahan, atau memerlukan kos perkongsian? Kagak, tidak dibenarkan. (Seksyen 2712)

5) Mengatakan anda seorang majikan, dan anda ingin menawarkan perlindungan yang tidak membenarkan anak slacker pekerja-pekerja anda di dasar sehingga mereka sudah 26? malangnya. (Seksyen 2714)

6) Kau seorang lelaki tunggal tanpa anak-anak? Bagaimana sedih. Anda seorang wanita yang tidak mahu anak-anak. Sukar berjaya. Anda akan membayar untuk semua perkhidmatan, tanpa mengira status. (Seksyen 1302)

7) Anda tidak minum? Polisi anda mesti merangkumi penyalahgunaan dadah. (Seksyen 1302)

8) Anda majikan dalam pasaran insurans Kumpulan yang kecil dan ingin menawarkan polisi tinggi potongan untuk premium yang lebih rendah? Tidak akan berlaku. (Seksyen 1302)

9) Jika anda ingin pembedahan kosmetik untuk sebarang sebab… berkata pembinaan semula payudara kerana pembedahan kanser. Anda kini akan dikenakan cukai untuk tambahan 5%. (Seksyen 9017)

10) Anda perlu membayar cukai 3.8% untuk tambahan jika anda membuat $250,000 sebagai pasangan dan $200,000 Jika anda single. (Seksyen 1402)

Ini adalah hanya hujung yang kecil, kerana Rang undang-undang mempunyai halaman 2700 dan ia akan mengambil pakar-pakar bulan untuk ferret semua perkara-perkara yang Obama, Pelosi dan Reid tidak mahu memberitahu sesiapa… dan dengan sebab yang sangat baik.

Ia semua tertakluk kepada fakta yang sangat mudah. Kerajaan tidak boleh lari pejabat pos juga, dan tiada siapa kesihatan yang dipertaruhkan tiada. Hospital Veteran adalah antara yang paling teruk di negara ini. Jika anda benar-benar mahu melihat kerajaan healthcare, pergi Lihatlah bagaimana mereka sedang jalankan. Itulah bagaimana hospital anda akan dijalankan pada masa akan datang.

Kita sekarang mempunyai keutamaan yang murni untuk menjaga diri kita sendiri.

Kita hanya boleh berharap bahawa Rang undang-undang dahsyat ini boleh dimansuhkan, atau diisytiharkan tidak mengikut Perlembagaan.
Dan oleh itu, dalam Rang undang-undang Imigresen yang direka pada masa ini. 12 juta lebih ramai orang akan ditambah kepada nombor. Pembaharuan Kesihatan adalah tidak pernah tentang penjagaan kesihatan. Ia adalah kira-kira membeli undi demokrasi dalam pilihanraya akan datang daripada pendatang tanpa izin, yang akan menjadi pengundi yang layak.

Saya akan tinggal 38 tahun yang lain, hanya daripada walaupun. Saya ingin berada di sini dalam masa 10 tahun, apabila tidak ada nikel yang disimpan, lebih kurang $138 bilion. Saya mahu berada di sini, hanya untuk berkata, “Saya memberitahu kamu demikian” apabila Bahagian ini crap runtuh di bawah berat badan sendiri, apabila orang sedang berdiri di garisan bagi jam untuk berjumpa doktor dan apabila kadar mortaliti yang pergi, seperti mereka di negara-negara lain yang telah menerima pakai bidaah ini.

Itulah legasi Obama. Hak di bawah gambar beliau harus nota yang berkata, “Saya musnah sistem penjagaan kesihatan terbaik di dunia.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *