10 Cara Obamacare adalah bernilai setiap Ohio warganegara

10 Cara Obamacare adalah bernilai setiap Ohio warganegara

Adakah anda sudah mendapati diri anda digalakkan apabila gaji anda dari kerja datang dan anda sedar berapa banyak anda “boleh membuat” Jika begitu banyak wang adalah tidak dibawa untuk Negeri dan Persekutuan cukai? Ia adalah luar biasa, dan namun kami seolah-olah hanya akan melihat permulaan di sini di Ohio dan terutama apabila ia datang untuk mencari insurans kesihatan Ohio dengan harga yang berpatutan. Jika Presiden Obama dipilih dan Obamacare dilaksanakan sepenuhnya, ada yang dijangka $501 bilion yang akan diambil daripada cukai antara tahun 2011-2019. Di sini adalah “10 termahal Obamacare cukai dan yuran” dan bagaimana ia akan menjejaskan semua membayar insurans kesihatan Ohio.

1. Hospital cukai insurans: Sendiri penjelasan dari namanya, ini adalah cukai yang akan dikenakan kepada hospital. Bermula dengan sukar pertama orang-orang yang membuat antara $250,000-$200,000 setahun, ia cepat dijangka Diambil daripada gaji orang-orang yang membuat lebih kurang dalam jumlah masa.

2. Mandat penalti: Jika Obamacare diluluskan, Semua orang akan dijangka untuk membeli insurans. Jumlah yang dijangka, kerana penalti yang dibayar bagi mereka yang melakukannya, adalah “suatu anggaran $65billion antara 2014-2019.

3. Kesihatan insurans penyedia yuran: Malangnya Obamacare juga akan mengenakan bayaran yuran kepada penyedia insurans semata-mata untuk menjual mana-mana pelan insurans kesihatan Ohio.

4. Kesantaian cukai: Rancangan kesihatan yang lebih mahal akan dikenali sebagai Pelan kesantaian, manakala seterusnya mahal adalah rancangan Honda. Pada 2018, akan ada “eksais 40 peratus cukai kesantaian rancangan” yang dijangka akan berdarah ke rancangan Honda juga.

5. Preskripsi dadah yuran: Sama seperti Obamacare dicas bayaran kepada penyedia insurans kesihatan terdapat yuran tahunan yang yang dikenakan kepada “pengilang dan pengimport-pengimport ubat-ubatan yang berjenama”.

6. Etanol cukai: “pada tahun 2010, Obamacare dikecualikan etanol dari sedia ada hırdavattan terbaik menjual bahan api bio pengeluar cukai kredit, Kembara Berjalan Kaki cukai $24 bilion”.

7. Perubatan peranti cukai: Akan ada cukai 2.3 peratus “pengilang peranti perubatan” menyebabkan orang-orang yang memerlukan alat-alat perubatan untuk berhutang lebih banyak cukai dalam untuk memampasi 2.3 peratus.

8. Perniagaan peraturan bayaran: Pengawasan lebih banyak aktiviti perniagaan akan menyebabkan cukai korporat untuk meningkat bermula tahun 2012.

9. Mengurangkan potongan perubatan: Amerika yang telah mendapatkan potongan perubatan, akan tidak berpuas hati untuk mencari bahawa Obamacare akan akan perubahan peratusan pendapatan kasar daripada 7.5 peratus kepada 10 peratus untuk mendapatkan potongan. Ini bermakna bahawa mereka perlu membelanjakan wang saku yang lebih banyak daripada tahun-tahun sebelumnya.

10. Had FSA: Jalan terakhir yang cukai yang semakin meningkat adalah bahawa bermula pada 2014, anda hanya boleh meletakkan sejumlah $2,500 tahun dalam akaun simpanan yang fleksibel.

Seperti yang anda boleh lihat terdapat banyak cara yang Obamacare akan dapat mengubah hidup anda jika ia diluluskan. Secara keseluruhan, ia akan menyebabkan anda lebih banyak dan anda akan mendapat banyak kurang untuknya. Terus Amerika berpendidikan supaya anda tahu apa yang dolar cukai anda bayar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *