10 Anti penuaan Madonna diilhamkan Tips kecantikan dan Kesihatan

10 Anti penuaan Madonna diilhamkan Tips kecantikan dan Kesihatan

Madonna dijangka akan melancarkan sebuah album baru dan Tempahan Lawatan pada umur lima puluh. Sentiasa satu untuk melanggar peraturan, beliau tidak melihat atau bertindak seperti satu jangkakan wanita berusia lima puluh tahun. Tahap tenaga beliau adalah luar biasa. Dia kelihatan tiga puluh. Malah badannya adalah lebih ramping dan sesalur daripada kebanyakan wanita separuh usia.

Bagaimana dia kelihatan begitu muda? Boleh mana-mana perempuan yang lebih tua kelihatan baik kerana dia tidak?

Ini adalah Tip-Tip antipenuaan yang saya telah dikutip daripada up tulis tentang Madonna.

1. Jauhi dari matahari seboleh-bolehnya. Cahaya matahari berumur anda sebelum masa anda.
Menggunakan sunblock sepanjang masa jika anda berada di luar rumah. Lebih baik lagi, di dalam rumah untuk mengelakkan matahari benar-benar seberapa banyak yang mungkin.

2. Memohon antipenuaan pelembab pada muka dan badan sebelum anda tidur. Anda tahu bagaimana wanita menjaga tangan dan kaki Muda dengan menggunakan pelembap untuk tangan dan kaki sebelum memakai sarung tangan dan sarung kaki? buat saja. Kerja-kerja itu.

3. Berhenti menggunakan asas dan serbuk kerana mereka membuat anda kelihatan lebih tua. Untuk perkara itu, memakai alat solek seperti sedikit yang mungkin. Solek berat menjadikan seorang wanita yang kelihatan lebih tua.

4. Jika anda perlu untuk menyembunyikan Lingkaran hitam di bawah mata atau kecacatan, gunakan sebagai menyembunyikan sesuatu yang sedikit yang mungkin.

5. Jangan mengganggu dengan rupa bermata tidak bercorak berbingkai Jerman sultry seperti yang menambah tahun penampilan anda. Simpan rupa mata comot yang dramatik untuk gadis-gadis muda yang ingin kelihatan berkembang sehingga. Untuk menyerlahkan mata anda, dan bukannya menggunakan eyeliner hitam dan gelap eyeshadow, gunakan bulu mata palsu untuk membuat mata lebih besar.

6. Pergi organik. Makan makanan organik seboleh-bolehnya. Jika anda perlu, menanam sendiri sayur-sayuran dan buah-buahan organik dan membeli yang lain dari stor makanan organik.

7. Menjauhkan diri daripada sos dan bahan pengawet.

8. Bersenam selama 2 jam setiap hari. Mungkin lebih lama jika anda boleh meluangkan masa. Bangun awal jika anda perlu, untuk mendapatkan senaman yang diperlukan.

9. Para hari rutin senaman anda setiap minggu. Bersenam 6 hari seminggu. Kemudian rehat.

10. Makan banyak buah-buahan dan sayur-sayuran dan kacang soya dan tauge. Berpegang kepada diet yang macrobiotic.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *